Zelfverdediging voor Bedrijven

Helaas krijgen steeds meer bedrijven te maken met agressie en geweld, seksuele intimidatie en ander ongewenst gedrag op de werkvloer. Het kan zijn dat er binnen jouw bedrijf agressie, geweld of ander ongewenst gedrag plaatsvindt, veroorzaakt door je werknemers of je cliënten. Zelfverdediging RADJ heeft speciale trainingsprogramma voor bedrijven samengesteld op realiteit, techniek en effectiviteit waarbij je leert snel, efficiënt en effectief gebruik te maken van realistische zelfverdedigingstechnieken onder stress. Je leert om jezelf te bevrijden uit de meest voorkomende aanvallen op straat. Daarnaast leer je hoe je, je aanvaller voor een korte tijd uit kunt schakelen. Alle technieken gaan uit van een tegenstander die groter en sterker is dan jezelf en zijn afgestemd op de realiteit van de straat.
Waarom Zelfverdediging en weerbaarheidtraining voor bedrijven?
* Het vergroot het zelfvertrouwen * Omgaan met Agressie* Zelfbeheersing * Weerbaarheidvergroten * In nood effectief leren reageren * Verbetering van het persoonlijk veiligheidsgevoel van uw werknemers * Hun inzicht in onveilige en bedreigende situaties verbeteren * Bewust worden van je omgeving, zodat je gevaarlijke situaties kunt voorkomen * Het vergroten van de onderlinge vertrouwensband van uw werknemers * Gezondheid en de weerbaarheid van uw werknemers * Minder stress waarvoor minder ziekteverzuim * Communicatie aan derde* Het leren omgaan met fysiek geweld * Het leren omgaan met verbaal geweld * Het leren herkennen van de eigen verbale- en non-verbale communicatie

Prijsopgave
Het standaard tarief voor bedrijven is € 270,- per 3 uur exclusief BTW, exclusief reistijd, brandstofkosten en zaalhuur.
* Deze prijs dekt alle trainingsmaterialen die tijdens het trainingstraject gebruikt zullen worden.
* Deze prijs is inclusief Certificaat en examenkosten bij een trainingsprogramma.
* Om de kwaliteit en effectiviteit van onze trainingstrajecten te kunnen waarborgen bestaat een traject uit minimaal 10 trainingen eenheden, dit geld alleen voor mensen die Cerificaat willen.
* Het huren van een locatie is in principe de verantwoordelijkheid van de deelnemer(s). * Intakegesprek: 40,- Euro, Prijs is exclusief reistijd en reiskostenvergoeding.
* Reistijd per half uur wordt € 20,- berekend
* Reiskostenvergoeding wordt € 0 ,40 per kilometer berekend
* De prijzen zijn inclusief BTW.

Doelstelling: Weerbare werknemers zitten doorgaans lekker in hun vel, hebben plezier in hun werk, een groter gevoel van veiligheid en incasseringsvermogen en minder stress. Dit betekent niet alleen minder ziekteverzuim en betere klant/ cliëntcontacten, maar ook een betere werksfeer.

Benodigdheden: Alleen sportkleding, sportschoenen en een flesje water nodig.

Voor vrijblijvend offerte aanvraag:
E-mail 1: info@zelfverdedigingradj.nl /  E-mail 2: zelfverdedigingradj@gmail.com
Als u binnen 24 uur geen antwoord van ons heeft gekregen, check uw spambox, verstuur uw bericht nogmaals of neem telefonisch contact met ons op: 06 – 50 46 32 40