Zelfverdediging Maha Katate

Maha Katate lessen worden op de navolgende dagen, tijden en locatie les gegeven: Gymzaal Heidestraat  no 9 / 3073 GZ / Rotterdam Zuid. (zijstraat Dordtselaan).       Zondag: 15:00 uur tot 16:00 uur  Maha Katate Mix Zelfverdediging
Wijkaccommodatie Nieuwe Persoonshal /  Persoonsdam 139 / 3071 EE Rotterdam.  Vrijdag: 20:00 uur tot 21:00 uur  Maha Katate Mix Zelfverdediging

In deze trainingen staat het vergroten van het zelfvertrouwen centraal en leren de deelnemers gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties. Weg met Angst,  Leren verdedigen, Uw zelfvertrouwen vergroten, Fit en gezond blijven. Maha Katate is een zelfverdedigingsport waar één regel geldt en dat is je zelf zo snel mogelijk in veiligheid brengen. Maha Katate is een Mix van zelfverdedigingsporten zoals Krav Maga, Hapkido, Karate, Taekwondo, Tang Soo Do, Jui Jutsu en Boksen. Je hoeft geen achtergrond in zelfverdediging of vechtsport te hebben om mee te doen. Zelfverdediging Maha Katate is bedoeld voor iedereen die géén slachtoffer wil zijn van geweld. Door middel van zelfverdediging MaHa KaTaTe systeem zijn wij in staat u vaardigheden aan te leren zodat u zich in elke denkbare situatie kunt verdedigen. Onze lessen zijn simpel, snel, effectief en doeltreffend waardoor het voor bijna iedereen toegankelijk is om onze lessen te volgen. Geen conditie geen probleem, Geen kracht geen probleem, Geen inzicht geen probleem, Geen snelheid geen probleem. Geen zelfverdediging gehad geen probleem, Geen vechtsport gehad geen probleem.

Doel van Zelfverdediging Maha Katate:
Een Maha Katate beoefenaar is in staat om zich te verdedigen tegen alle soorten aanvallen en aanvallers. Doel van Zelfverdediging Maha Katate systeem is om mensen te leren vroegtijdig agressie te onderkennen en preventief te handelen, en indien nodig de (bewapende) agressor(s) af te weren en onder bedwang te houden of, indien het niet anders kan, uit te schakelen. Uitgangspunt is dat deelnemers geleerd wordt hoe zij ongeschonden en veilig uit een gevecht kunnen komen. De wetgeving, noodzakelijk zelfverdediging, wordt daarbij in acht genomen. Maha Katate is een zelfverdedigingssport die voor kinderen en volwassenen uitermate geschikt is. Het is een veelzijdige sport waarbij conditie, lenigheid en kracht, slimheid worden gecombineerd. Spelenderwijs worden de technieken aangeleerd. De deelnemers leren hun lichaam goed te gebruiken en te beheersen. Bovendien leren ze zichzelf te verdedigen, waardoor hun zelfvertrouwen zal worden vergroot. Bereid je voor op een zeer afwisselende en realistische training.

Wat houdt de training in?
In deze trainingen staat het vergroten van het zelfvertrouwen centraal en leren de deelnemers gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties. De trainingen worden op een veilige manier gegeven waarbij veiligheid en gezondheid voorop staan. Zelfverdediging Maha Katate systeem is gebaseerd op real life situaties. Een zelfverdedigingssysteem wat gemakkelijk aangeleerd kan worden. Je leert  trap- en stoottechnieken, take-downs, armklemmen, beenklemmen en verwurgingen om je tegenstander te domineren.

Wij leren u:
* Bevrijdingstechnieken * Verdediging op de grond * Verdediging tegen slagen * Concentratie en focussen * Centreren (adem in de buik) * Verdediging in kleine ruimten * Verdediging tegen verwurging * Verdediging als u gewond bent * Verdediging tegen stok, mes en pistool * Verdediging tegen meerdere aanvallers * Het leren gronden (stevig en ontspannen staan) * Grenzen aanvoelen en eigen grenzen aangeven * Bescherming van geliefden, naasten en / of cliënten. * Verdediging tegen vastpakken ( bevrijdingstechnieken) * Verdediging tegen een persoon die groter en sterker is dan uzelf * Richten van de aandacht / focus (uiterlijk focus, later transformerend naar een innerlijk doel).

Specifieke situaties zoals deze zich in de praktijk kunnen voordoen zoals:
* Preventief handelen * Verdediging in geval ontvoering * Verdediging in geval van carjacking * Verdediging in geval van verkrachting * Verdediging in geval van woningoverval * zelfverdediging binnen wettelijke kaders. * Verdediging in bus, vliegtuig, klaslokaal etc. * Vroegtijdig erkennen van gevaarlijke situaties.

Wij oefenen realistische situaties waarin de druk telkens wordt opgevoerd. Zodat u in geval van nood, kalm, rustig en gecontroleerd kunt zelfverdedigingen. Helaas zien wij dat veel vechtsport of zelfverdedigings diciplines niet geschikt zijn voor de straat. Het ziekenhuis ligt vol met mensen die dachten te kunnen vechten. Jarenlang zijn zij getraind in een iets wat in een nood situatie in de buitenwereld niet helpt.

Info: Docent RADJ / Mobnr: 06 – 50 46 32 40
E-mail 1: info@zelfverdedigingradj.nl /  E-mail 2: zelfverdedigingradj@gmail.com
Als u binnen 24 uur geen antwoord van ons heeft gekregen, check uw spambox, verstuur uw bericht nogmaals of neem telefonisch contact met ons op: 06 – 50 46 32 40