Zelfverd en weerbaarheid training

Voor cursus datum zie het onderdeel aankomende cursussen.
Zelfverdediging RADJ verzorg 2 keer per jaar op maat gemaakte cursus zelfverdediging en weerbaarheidstrainingen tegen groep agressie voor zowel particulieren, winkeliers en het bedrijfsleven. In deze trainingen staat het vergroten van het zelfvertrouwen centraal en leren de deelnemers gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties.

Vraag u zelf wel eens:
 * Hoe kan ik het beste uit mijzelf halen en mijn eigen doelen realiseren?
* Hoe moet ik reageren tegen groep agressie?
* Hoe moet ik omgaan met agressie tegen (hang) jongeren?
* Hoe moet ik me beschermen?
* Hoe ga ik om met gevoelens van teleurstelling, boosheid of agressie?
* Wat zegt mijn eigen gevoel mij over bepaalde situaties en hoe luister ik ernaar?
* Hoe ga ik om met de druk waar anderen mij onder kunnen zetten om iets te doen of juist niet te doen?
* Hoe leer ik op mijzelf en mijn eigen inzicht te vertrouwen en dit toe te passen in mijn dagelijks leven?
* Wat kan ik doen als ik in elkaar geslagen wordt of mishandeld?
* Wat moet ik doen als er agressie en geweld wordt gebruikt?
* Waarom durf ik niet buiten in het donker te lopen?
* Hoe ga ik met angst om?
Onderdelen die in 8 lessen worden behandeld:
Omgaan met fysiek zelfverdediging / Vergroten van zelfvertrouwen / Omgaan met kritiek van anderen / Opkomen voor jezelf en grenzen stellen / Letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen/ Ademhalingsoefeningen / Ontwikkelen van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen / Bewust worden van wat je wilt in het leven en hoe dit te realiseren / Omgaan met agressie van (hang) jongeren / Hulp vragen en bieden / Achtervolging
/ Verkrachting / Tassenroof / Verkoop aan de deur (babbelpraat) / Confrontatietechnieken of de-escalatie / Houding en Uitstraling / Vluchten of weggaan uit de situatie

Voor vrijblijvend offerte aanvraag:
E-mail 1:
info@zelfverdedigingradj.nl  /  E-mail 2: zelfverdedigingradj@gmail.com
Als u binnen 24 uur geen antwoord van ons heeft gekregen, check uw spambox, verstuur uw bericht nogmaals of neem telefonisch contact met ons op: 06 – 50 46 32 40